Strandstudio's Camperduin
Moderne en comfortabele strandstudio's

Boekt u liever telefonisch? Bel: +31 (0)72 - 509 14 36

Wakker worden op de grens van kust, duinen en polder.

Overnacht midden in de natuur en word wakker met een wonderbaarlijk uitzicht over de prachtige polder of duinen. Bij Strandstudio’s Camperduin ontkomt u niet aan rust en zeewind. U vindt leuke activiteiten in de directe omgeving zoals surfen in de Noordzee, suppen op de lagune of geniet van de natuur tijdens een fiets- of wandeltocht door de duinen.

Strandstudio’s Camperduin zijn het gehele jaar door de ideale uitvalsbasis voor rust aan de kust dankzij het samenwerkingsverband met Strandhotel Camperduin en Strandpaviljoen Struin.
 

Omgeving &
activiteiten

In de unieke en veelzijdige Camperduinse omgeving kunt u genieten van een breed aanbod aan outdoor activiteiten en culturele uitjes. Ga surfen of start de dag met een frisse duik in de Noordzee. Pak de fiets voor een tocht door de Schoorlse duinen of maak een lange wandeling langs het strand. Zin om de omgeving verder te verkennen? In de omgeving van Camperduin vind u de gezellige dorpjes Groet (2km), Schoorl (5km) Bergen (10 km) en Egmond (15 km) en stad Alkmaar (22km).
 

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op


Veel voorkomende vragen hebben wij al beantwoord op onze FAQ pagina. Staat uw antwoord er nog niet tussen? Neem dan contact op via info@strandhotel-camperduin.nl.

Wij kijken ernaar uit om jouw vakantie aan het strand zo plezierig mogelijk te maken.