Contact

Contactgegevens

Telefoon 
+31 (0)72 509 14 36

E-mail 
info@strandhotel-camperduin.nl

Adres
Heereweg 403 
1871GL Camperduin / Schoorl
Nederland

Image

Wat kunnen we voor u doen?

Routebeschrijving auto

Toeristische route vanaf de A9
Bent u ruim op tijd en vindt u het leuk om meteen de omgeving te zien, dan raden we aan om vanaf de A9 bij Uitgeest af te slaan. Van Uitgeest tot en met Camperduin rijdt u langs gezellige kleine dorpjes en door een prachtig landschap. Volg vanaf Uitgeest in chronologische volgorde de dorpen Castricum, Egmond, Bergen, Schoorl, Groet en Camperduin. U bent een half uur langer onderweg, maar raakt al meteen in de vakantiestemming. Mocht u vragen hebben over de omgeving, dan horen wij dat graag.

Let op: Niet alle navigatiesystemen kunnen Camperduin goed vinden! Probeer Strandstudio's Camperduin dan te vinden met postcode 1871 GL in Schoorl. Vaak lukt het dan wel. Zo niet, kunt u ons op ouderwetse manier met de kaart in de hand natuurlijk ook vinden.

Recht toe recht aan vanaf de A9
Volg vanaf de A9 Den Helder. Na de ring van Alkmaar komt u op de N9 en blijft u Den Helder aanhouden. Volg vanaf de N9 Schoorl en daarna Groet. U rijdt inmiddels al op de Heereweg, en rijdt deze helemaal uit tot aan het strand van Camperduin. Ga in Camperduin bij de rotonde rechtdoor en u ziet u Strandstudio’s Camperduin vlak voor de strandafgang aan de linkerkant.

Vanuit Den Helder
Vanuit Den Helder volgt u  de N9 naar Alkmaar. U slaat af bij Petten en volgt de borden Schoorl/Camperduin. In Camperduin aangekomen gaat u rechtsaf bij de rotonde. Strandstudio's is gevestigd aan uw linkerhand.

Laadpaal voor elektrische/hybride auto's
Wij hebben meerdere laadpalen voor elektrische auto's op de parkeerplaats. U kunt daar tijdens uw verblijf gebruik van maken.

 

Routebeschrijving OV

Strandstudio's Camperduin is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem bus 151 vanaf station Alkmaar en stap uit bij bushalte Hondsbossche zeewering. Het is dan nog 150 meter lopen naar Strandstudio’s Camperduin. Zo bent u binnen 30 minuten in Camperduin. Zie www.9292.nl voor de dienstregeling.